17. 02. 2015.

Guerlain blondie rouge G le brillant recenzija karmina :)

Čisti luksuz. Tim riječima mogu samo započeti ovu recenziju. Živim za Guerlain proizvode… pogotovo karmine, danas ću vam pokazati samo dio karmina! :P

Rouge G predstavlja suptilan balans intenzivne boje sa kremastim balzamom za usne. Iza ovog čudesnog stvorenja stoji zapanjujuća formula: jedinstvena kombinacija rubinovog praha za spektakularan sjaj, hijaurlonska kiselina za savršeno izglađene usne i maslac divljeg manga za trajnu hidrataciju. Usne su izrazito obojene, savršeno izglađene, hidratizirane i bujnije.

Nježni miris vanilije “cvijetni” ostavlja svoj trag kada otvorite pakovanje Rouge G Guerlain-a. Gornje note su iskra s limunom, narandža i bergamot .Ruža i iris srce odišu slatkoću. Vanilija i tonka bean sjeme daju Rouge G intenzivni miris.


Samo pakovanje je teško oko 200-300 grama, čvrsto metalno, pismeno kada ga izvadite iz torbice… spejs šatl otvaranje… imate kompaktno ogledalce koje vam može poslužiti pri aplikaciji samog karmina! Čim ga otvorite osjetite specifični Guerlain miris karmina! Uh… kako ga volim!


Ne znam da li ste primjetili, ali ja nisam ljubitelj labelastih karmina… ovo je karmin koji je sa sjajem i ja vjerujem da će ovo biti veliki proljetni hit trend (jer je iz njihove spring kolekcije... davno sam ga kupila). Ovaj karmin će izdržati 2-3 pića bez problema, nije ljepljiv, na usnama izdrži u cugu četiri sata sa punim sjajem… kasnije sjaj lagano nestaje… ako se velika pričalica onda za četiri sata morate malo popraviti karmin, ali neće skroz nestati ako imate olovku za usne (a niko neće primjetiti da karmin treba da se popravi). Ja bez olovke nikad ne stavljam karmin i za ovaj karmin koristim svoje najdraže olovke: L’oreal i Guerlain, biće recenzije! Zvuči kao neka magija… sjajni karmin, a stoji na usnama, pa jednostavno to je Guerlain… oni nemaju propuste i zato platite tu perverziju (oko 45$)! Mogu vam reći da me je strašno namučio oko slikanja, kako je pakovanje metalno daje strašan odsjaj i nikako nisam mogla normalo da ga uslikam... xD
 Nije mi isušio usne, niti uradio bilo kakve gadosti... 







Na slici ćete vidjeti swatch ma mojim usnama, imam upalu sinusa pa će bolje slike biti čim ozdravim. Malo su mi dosadili mat karmini i odlučila sam sinoć da ga nosim, a rekoh odoh i recenziju napisati.
Ja ću njihove karmine UVIJEK kupovati, jer za mene nema ništa bolje (dobro, oni i YSL su mi vrh)! Koliko para… još više kvalitete dobijete za ove karmine! Jednostavno.



Malo sam natekla od upale sinusa, ali biće bolje slike! :)






Da li ste Guerlain ljubitelj kao i ja? :D


Do idućeg čitanja! :*

6 komentari:

  1. Nisam još isprobala ove proizvode, iskreno prvi put čujem za njih, ali pakiranje izgleda galaksijalno i genijalno baš bih ih voljela isprobati. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Piši na spisak da moraš probati! :* S Guerlanom nema fule... još me nikad nisu razočarali! :D

      Izbriši
  2. Nikad čula za njih do sad. :D Izgledaju ludilo, kliko je teško pakiranje more poslužit i za borbu neku, što mi je privlačnije od samog ruža, pošto preferiran mat ruževe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj... bolje ne da ne znaš onda kakvi su im mat... u pola poteza boja koja ne spada čitavu vječnost sa usnana, a ne sasušuju usne... staviš ga i svršiš koliko je dobar karmin! NIJE HUMANO! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

      Izbriši
  3. Da, da i jos jedno da! Najluksuznije pakiranje dekorativne kozmetike, kakva zlata, ysl, gluposti. Ovo <3 Mozda jednom koji primjerak zaluta i u moju kolekciju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Guerlain je bezuslovna ljubav! <3 <3 <3 <3 :D :D :D :D

      Izbriši