23. 10. 2015.

Carli Bybel paleta sjena i hajlajtera- recenzija, lookovi i DAROVANJE!

Od dana kada sam je ugledala mislila sam na nju... od dana kada sam vidjela kako je Carli pipa i pokazuje swatcheve željno sam iščekivala dan kada će se paleta pojaviti u prodaji!!! Ko ludača sam gledala slike na Instagramu i pratila sve što se piše o ovoj paleti. Dan prije nego što je izašla u prodaju navila sam alarm u 6h ujutru u nadi da ću paletu naručiti u miru i nastaviti sa spavanjem, vraga! Sajt je u 6h ujutru pao i nema šanse da se digne... hej majko draga,  od kada nisam prošla kroz takvu agoniju naručivanja... slatke mukice su potrajale  punih OSAM SATI, to je nečije radno vrijeme, a ja nisam odustajala i narudžba mi je prošla tek u 19h... ukočila sam se sva i nisam mogla zaspati od sreće do kasnih jutarnjih sati.


U 19h me je majka zatekla u sobi kako klizeći uljećem sama sebi (u fazonu onom kada gledate košarku i dobacujete DROGBAAAAAA!!!!) i vrištim od sreće, da to sam ja. Život su sitnice i volim samu sebe da usrećim...  :D

Palete su stigle čitave i tada je počela još veća sreća. Gledala sam je i zagledala više od sedam dana, divila joj se i mirisala je... onda sam odlučila da je dotaknem... ahhhhhh... ti hajlajteri kako divno klize po prstima! Sjene fino do dobro pigmentisane... odoh se našminkati ne mogu više da je gledam. Šminkala sam se sa njom više od mjesec dana i moje mišljenje o njoj je napokon konačno formirano. 

Idemo sa recenzijom!

Bacite pogled na ovu divoticu od palete koja sadrži 10 sjena za oči i 4 hajlajtera (ili 3 hajlajtera i jedan bronzer za crnkinje ili čak sjenu za oči).

Ovo će biti jako dugačak post sa previše slika.







Ova ljepota od palete toliko boli... tjera me da joj pjevam kako mrzim njenu ljepotu! :)

Dizajn je apsolutno presavršen. Bijela boja je pun pogodak, sitni detalji je čine jedinstvenom. Neizmjerno cijenim dobro dizajniran komad šminke i padam na sve što je oku privlačno.
Paleta je napravljena od debljeg kartona, ima magnete i ne može se sama otvoriti, a dolazi zapakovana u celofanu.

Količina je 47.6 grama za 12.50$, a naručiti je možete na BH COSMETICS sajtu (pratite kada je in stock)!

Idemo gledati sjene i hajlajtere iz bliza, pa ću nastaviti priču o njima. :) 


Sastojci.








U početku mi je bila extra, pa sam shvatila kako u ovoj paleti vlada totalni disbalans. Za moj ukus previše hajlajter/šimer sjena sličnih nijansi... čak njih  tri! Uzmimo u obzir da su neke sjene jako slične hajlajterima iz palete i da se hajlajteri mogu koristiti kao sjene (i obrnuto, sjene kao hajlajteri) onda imamo šest-sedam (ako bronzer za crnkinje neko broji kao hajlajter :D) hajlajter nijansi od ponuđenih četrnaest!

U paleti se nalaze četiri mat sjene, pet sjena sa šimer završnicom i jedna sjena ni vamo ni tamo... ima malo krupnih šljokica, koje su jedva vidljive na kapcima (to je zadnja sjena iz drugog reda skroz desno). 

Je li vam potrebna još jedna neutralna paleta je pitanje koje će većina vas postaviti sebi dok gleda ovaj post... je li?  :)




Primjetit ćete kako sam paletu slikala na prirodnom osvjetljenju, pa na direktnoj svjetlosti (i to samo da biste mogle vidjeti šljokice sa kojim je bogata), pa idemo na dio sa JOOŠ SLIKA PALETE. :)










HAJLAJTERI- jako puterasti, jako pigmentisani, izuzetne postojanosti. Neće nestati sa lica čega sam se iskreno bojala. Truse se poprilično u pakovanju. Sve nijane osim četvrte mi se sviđaju i sve ih korisitm. Najdraži hajlajteri su mi broj dva i tri i najčešće ih koristim u paru (malo jednog, pa malo drugog... ah disko...). Samo prvi hajlajter vuče na rozo, dok su ostali zlatni. Finiš je božanstven i savršeno se presijavaju na licu i po danu, a i po noći. :D XDD

Od kako imam ovu paletu stalno koristim ove hajlajtere i zapostavila sam sve druge iz kolekcije. Neodoljivi su!



 SJENE- na prvi dodir su mi se činile dobre, ali odmah sam se zabrinula zbog šimer sjena koje su mi čak i pod prstima ostavile dojam kredastih sjena. Tekstura je dosta čudna i jako varira od sjene do sjene. Mat sjene su prefine, blago puteraste, sam kist klizi po njima. Šimer sjene su me razočarale, jer im je tekstura previše kredasta i kako god da pređem kistom preko njih uvijek imam previše sjene na kistu, pa na kapcima. Doslovno kao da bježe kada ih pokušavam staviti. Truse se i treba biti jako pažljiv pri aplikaciji i dobro otresti kist. Pigmentacija je izuzetno dobra, samo sjena koja je trebala biti  najtamnija sjena u paleti je najgroznija od svih i nemoguće ju je nanijeti koliko se trusi, a pigmentacija joj je preslaba za razliku od ostalih sjena.

Mat sjene iz palete su mi apsolutni favorit i stalno ih koristim.  Fino se blendaju, samo ih treba iz više puta nanositi i blendati da bi se dobili rezultati kako na slici look-ova ispod. Sa bazom ispod su postojane čitav dan.



 Sve zaboravim da je ovo paleta koja košta 12.50$ + dostava 21$, a ja očekujem sjene u rangu Urban Decay. Šta ću kad su me razmazili i ne pristajem na komporimise.

Pogledajte kako super izgledaju na swatchevima. :) 

Svi swatchevi su urađeni iz samo jednog prelaza s kistom.



Nisam stavila sliku look-a kojeg sam najviše nosila, a to je ljubičasti pregib kapka, a zlatni dio svuda po sredini kapka... toliko sam ga nosila da mi je više dojadio... :D

Ovo je najromantičnija paleta u mojoj kolekciji... kako god krenem da se našminkam završim s nekim romantičnim look-om.

Moje zamjerke idu na teksturu šimer sjena i na njihovo obilje u ovoj paleti. Ne sviđa mi se ni to što sjene i hajlajteri nisu označeni makar brojevima.... a bilo bi savršeno da imaju nazive!

Je li ova paleta na kraju opravdala onih osam sati pokušavanja da je naručim... hm... jeste! Hajlajtere koristim apsolutno svaki dan, a treću sjenu iz prvog reda ne bih dala ni za šta na ovom svijetu... ta sjena je ljubav mog života. Najbolja sjena za pregib oka ikad!!!


DAROVANJE!!!!

Jedna ili jedan od vas će osvojiti Carli Bybel paletu sjena i hajlajtera, a još nekoga ću obradovati sa utješnom nagradom iznenađenja!!! :)

Nagrade možete osvojtiti ako:

-LIKE Arkona make up and more
-LIKE I JAVNI SHARE ovog posta na Facebook-u.

Dva puta vas pišem na spisak ako odradite ove korake (po želji):
- Pratiti me na Instagramu (Arkona_makeup)
- Pratiti blog preko GFC.
- Odgovoriti na pitanje koji post i šta vam se najviše sviđa na blogu?


NE UVAŽAVAM ODGOVORE: "Tek sam pročela pratiti blog, biće prilike..." 

DIREKTNA DISKVALIFIKACIJA ide za sve one koji mi se jave u inbox da prose nagradu i za sve one koji me budu smarali i pitali :"Kada će proglašenje!".

Igramo se do 15.11. 2015. i otvoreno je kao i uvijek za sve ljude dobre volje bez obzira na mjesto stanovanja (to znači internacionalno)!


SRETNO!





Pišite mi komentare! :*

115 komentari:

  1. Hoćuuuuuuuu <3 kako je lijepa, nijanse su prekrasne. Baš sve po mom ukusu. Prelijepa <3
    Pratim te i na fb i na instagram i svugdje :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Zaboravila sam napisati, najviše mi se dopadaju postovi o ruževima i favoriti mjeseca :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tako volim citati kad ti pises o stvarima koje te odusevljavaju!!! Tacno zamisljam zenu koja skace i vristi i ne zna kud ce sa sobom :) Valjda ne grijesim? :P
    Najdrazi post mi je blogsale :P jer sam uspjela uloviti Aura tecni ruz (cekam da stigne, bezobraznici postanski) :P
    Salim se...Trenutni najdrazi post mi je o Essence kistovima iz LE kolekcije...Tacno sam ih pozeljela kupiti sve, a nazalost ugrabila samo dva! I volim citati o Aura novitetima! :)
    Fb: Majda Jusic Skoro
    Instagram: jusicka

    OdgovoriIzbriši
  4. :O oj Preeeeeelijepa je :O
    Sve sam lajkala i podijelila i pratim te svagdje :D Ispado pravi stalker xD
    Ja volim sve tvoje postove <3 a najvise mi se svidja sto su ti fotografije sve bolje i bolje :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Gfc i instagram Lolin svet
    New in, favoriti :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Post o Avo 3D plumpimg ruževima mi je super. Bavim se godinama Avonom, tako da svaka recenzija njihovih proizvoda pomaže u izboru istih.

    OdgovoriIzbriši
  7. Pratim te preko Fb stranice, a najviše mi se dopadaju postovi o ruževima.

    OdgovoriIzbriši
  8. Uuu divne su sjeniceeee...pigmentacija vrhunska...pratim na svim drustvenim mrezama pod istim imenom Minela Mujanovic Delic. Najvise volim da citam o ruzevima i o puderu jer sam u potrazi za najodgovarajucim. Zbog Vase recenzije Farmasi matte ruzeva sam vidjela da je zeljena 16ka narandzasta i da mi definitnivno ne odgovara. Tako da mnogo ti hvala sto postojis.

    OdgovoriIzbriši
  9. Preedivna paleta! :) Inace, pratim te i na instagramu kao nena.make.up i preko GFC-a.
    Generalno mi se svidjaju svi postovi, redovno te pratim, ali izdvojicu post o Moda senkama, posto najvise volim postove sa recenzijama proizvoda ;) Veliki pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  10. Najzanimljiviji su mi postovi tipa: "Fail! Dislikes!" kao i "Najcesce koristeni proizvodi" kao i "Favoriti mjeseca"
    A nagrada je savrsenstvo!
    Pratim te i na instagramu i na fb.
    Poz

    OdgovoriIzbriši
  11. Najvise mi se svidjaju postovi tipa new in 😊 ti me uvijek razvesele! I mini recenzije naravno..tako saznam sto se isplati probati,a sto ne.

    OdgovoriIzbriši
  12. Prekrasne nijanse...zaista...uklapala bih se u divne boje jeseni....

    OdgovoriIzbriši
  13. Volim tvoje postove o ruzevima jer ih sama obozavam i favorite(ujedno i mrzim te postove jer uvijek potrosim para kad vidim). I obozavam tvoje i obrve i bas sam ljubomorna naaa njihhh :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Boze balavim za ovom paletom. A look je fantazija, ja se palim na takve lookove.
    Iskreno ne mogu ti reci sta najvise volim tj koju vrstu posta jer je svaki meni barem zanimljiv na svoj nacin. Pratim tvoje pisanje od kada sam naletela na neku tvoju ekstra sliku na instagramnu. Smatram da uvek ubacis neki dobar smek u post da nije dosadan i to ti dobro dobro uspeva.
    Na instagramu pratim pod makanica_
    Na fb objavila pod Marija Miljic
    <3

    OdgovoriIzbriši
  15. Najviše volim favorite mjeseca, ali naravno čitam sve :-)
    Adelaida Grabovica

    OdgovoriIzbriši
  16. Jel mogu rec da mi je ovo naj post ikad? XD Da imam para ne bi mi bilo kraja; odmah bi narucila dvije za svaki slucaj haha. Samo zato sto je od Carli. Vec dugo je pratim i hejtam jer je divna i super se sminka, a ja sva bezveze :D Ak moram birat uz ovu dugoocekivanu recenziju naj mi je svaki tvoj new in i recenzija ruževa :D Ne mogu se odlucit koja jer nitko ne recenzira ruzeve kao ti. Imamo isti ukus sto se tice nijansi pa znam da necu fulat ako te poslusam :D Pogotovo za ljubicaste :D (patim skupa s tobom zbog Golden Rose-a) Damn, zapricala se ja.... Maja Toncinic fb i gfc... zmajat na instagramu :D

    OdgovoriIzbriši
  17. Lijepa metaliko meni se najviše svidja ovaj post jer je paleta predivna :D
    Osim toga obozavam new in postove jer sam prokleti sopingholic 😭😅
    Piši me dva put 😁(instagram/ heterochromed) ❤

    OdgovoriIzbriši
  18. Blog sam pocela da pratim zato sto sam veliki ljubitelj kozmetike,a ti nekako uvijek pogodis i pises o onome sto bih voljela da probam,tako da mi je zaista od pomoci da se odlucim za kupovinu nekog proizvoda. Smatram da si dovoljno kompetentna i da ti je blog odličan. Najdraži postovi su mi "Najčešće korišteni proizvodi i FAIL! DISLIKES!!! Sve pohvale, samo tako nastavi! (Y) :)
    FB: Nasira Tabaković
    Instagram: nasira_tabakovic

    OdgovoriIzbriši
  19. Generalno volim da čitam recenzije i new in, a pogotovo postove u kojima ima puno fotografija. Za sada omiljeni Aura matte ruževi i upravo ovaj!
    Sve odrađeno, instagram nemam. ;-)

    OdgovoriIzbriši
  20. Ljiljana Gligorevic fb Ljiljana Gligorevic Najvise volim citati postove o ruzevima i favorite mjeseca.

    OdgovoriIzbriši
  21. Svi postovi u kojima se pise o senkama su meni najomiljeniji,naravno da volim da ih vidim i na delu tj na ocima,pa su tvoji postovi utoliko bolji i kvalitetniji jer se zaista potrudis da ubacis puno fotografija gde se sve lepo vidi <3

    OdgovoriIzbriši
  22. Draga oduševljena sam svakim tvojim novim postom,tako da ne mogu se odlučiti koji mi je najbolji. Zanima me sve od njege lica,svakakve paletice, šminkanje,proizvodi koji ti se sviđaju,a koji ne...Nitko normalan se ne može odlučiti za samo jedan post.po meni je svaki savršen na svoj način. ;) Puno inspiracije za daljnje pisanje postova na blogu. :* :D Pratim te i na GFC ( Ana Gega ) i na instagramu ( ana_gega06 )

    OdgovoriIzbriši
  23. Cura opterecena sminkom k'o i sama, a jos metalika- ja nasla svoju srodnu dusu xD salu na stranu, svidja mi se kako pises, recenzije su ti tako kvalitetne i detaljne da nemam potrebe nigdje dalje da trazim informacije, ali ono sto me najvise 'kupuje' to je ta radost koju mi preneses oko nekog proizvoda, svaki put trcim da kupim sve sto napises, ako nema kod nas dizem larmu da mi se nadje vani u roku od odmah :D maaa prejaka si! vidimo se u SA na nekom koncertu :D pratim te svuDJe, Maja Misanovic fb i bl., log_maja instagram :D :* \m/

    OdgovoriIzbriši
  24. Osim ovog Carli Bybel posta koji sam jedva cekala :) :) :) , Pink October iz zenskih razloga, onaj sa lakovima iz Avona, Urban decay senkama... wish liste, new in... generalno volim postove sa dekorativnom kozmetikom, preporukama ili kritikama, kad neki proizvod napljujes, pa znam da ga nikada necu ni pogledati u parfimeriji, a kamoli kupiti! :D... Na GFC pratim, kao i na FB, mail je jecaveca@yahoo.com :*

    OdgovoriIzbriši
  25. Curo moja ja jakoo zelim ovu paletu
    Smrc, smrc al nikako da dode u moje ruke
    Non stop je out of stock, i poslala sam im ee-mail da mi jave kad bude dostupna, mislim da će sad u 11.mj. bit dostupna,pa se nadam kupnji...a bilo bi mi draze da je osvojim samo zbog njihovog visokog sipinga.;)
    Ja nisam bila toliko uporna kao i ti, tako da mi ostaje samo cekanje...ono najgore, cekanje...
    Dosta često te pratim i volim tvoje teme narocito o brendovima kojih nema kod nas
    Tvoja iskrenost me privlaci, tvoja otvorenost me zapanjuje...ma jednostavno volim te citat
    A tvoji lookovi ostavljaju me bez daha
    Samo naprijed
    Fb: silvija ban oruci
    Ins; siki love make up

    OdgovoriIzbriši
  26. Oh i ja sam se zaljubila kad sam je prvi put vidjela <3 I sad baš pratim sve oko tog naručivanja, stalno fali paleta, ljudi su baš navalili :D

    Inače ne sudjelujem u darivanjima kolegica, ali sad hoću, ipak je Carli paleta u pitanju :D Pratim te i na fejsu i na instagramuk, a najviše volim čitati (?) postove gdje objavljuješ lookove :D

    OdgovoriIzbriši
  27. Paletica je divna!!! Pratim te na FB kao Jelena Aleksic a na instagramu JELLA1311. Iskreno na tvom blogu mi se najvise svidja nacin na koji pises, nije suvoparno ni dosadno. Bas je pitko i zanimljivo! A ako moram da izdvojim onda New in, jer uvek vidim nesto novo! Veliki pozdrav iz Beograda

    OdgovoriIzbriši
  28. Favoriti mjeseca su mi super jer uvijek nešto novo saznam i olakša mi kupnju. Volim kozmetiku i šminkanje, pa svaki post tado pročitam,
    gfc Daniela saric instagram danijela_pr fb Danijela Saric

    OdgovoriIzbriši
  29. Citala sam prije neke tvoje objave i danas sam prelistala blog i najbolje su ti recenzije ruzeva, a opcenito mi se najvise svidja sto stavljas dosta slika koje su realne i sto se sva uzivis u pisanje svakog posta :)

    OdgovoriIzbriši
  30. Općenito sve postove tipa favoriti mjeseca i recenzije proizvoda jer u njima često nađem dobre preporuke ili mi uštede novac. ;) Izdvojila bih jedan post kao najdraži (http://arkona-makeup.blogspot.ba/2015/05/colorful-make-up-look-zeleno-ljubicasto.html) jer mi se look jako sviđa, super ti stoji i izgledaš zaista prekrasno.
    Facebook: Tea Šainović
    GFC: Tea Sainovic
    Instagram: @tea1983

    OdgovoriIzbriši
  31. Odlične slike i post. Iskreno par puta sam zamalo kupila ovu paletu i vagala treba li mi. Tvoja recenzija mi je puno pomogla :D

    OdgovoriIzbriši
  32. Ovu paletu merkam već duže vreme, baš zbog Carli, ali je i dalje out of stock, nije mi se dalo da je nabavim :)

    Inače, najviše volim da propratim favorite meseca, često nađem nešto zanimljivo, tipa Golden Rose tuša za oči, o kome inače nisam razmišljala, ali si me navela da odem da ga nađem :)

    Puno pozdrava, Ana

    OdgovoriIzbriši
  33. Joooj odakle početii, kada si objavila post NEW IN #6 u kome je bila ova predivna paleta ja sam njome bila odušeevljena a to sam ti već jednom i napisala. Danas sam jedva čekala da dođem kući iz škole i da vidim post o ovom savršenstvu. Ovo je po meni tvoj najbolji post jer si se toliko unela u celu priču sa ovom paletom, ti o njoj pišeš kao o nekom malenom, divnom stvorenju, o nekom detetu koje se najviše na celom svetu volii i mene si ubedila u too iskreno, ja sam se zaljubila u nju na prvi pogledd, ne znam više šta da napišem a da ti već nisi, jer će svaka reč biti suvišna, ovo je nešto što, ne samo ja, nego i ogroman broj ljudi očajnički želi da imaa (potajno se nadam da ću nekim čudom biti pobednica ovog poklanjanja ali iako ne osvojim ovo savršenstvo od palete, nadam se utešnoj nagradi koju si pomenula jer verujem da je i ona podjednako dobra kao i paleta, ne sumnjam u tvoj izbor). Veliki pozdrav za tebe i sve najlepše, još mnogo godina da nam pišeš blogove i sve će biti super. Sad odoh sve uslove da ispunim kako bi me stavila dva puta na spisak ������

    OdgovoriIzbriši
  34. Predivna paleta <3 Najdraži postovi su mi o ruževima jer sam si dugo tražila neki dobar ruž, a također i recenzije koje mi puno pomognu u kupnji :) <3
    FB: Ni Ki
    GFC: Nikolet Varga
    Instagram: blonde_niki

    OdgovoriIzbriši
  35. Želim, želim <3 pratim te na svemu pod ovim imenom, a na instagramu pod ammy1312. Svaki tvoj post mi se sviđa,volim opuštenost kojom zrače tvoji postovi, najviše volim prikaze karmina :D

    OdgovoriIzbriši
  36. Predobar post, baš si simpatična! :D Paleta je prelijepa, a kupilo me jedno sjenilo - druga u prvom redu, svijetla ivory čini mi se :)

    Najbolji post mi je onaj s Real techniques kistovima! Kod tebe su mi se najviše i svidjeli.


    INST pratim, fejs Stela Balz ili Sequin.

    OdgovoriIzbriši
  37. Pratim te na svemu mogucem ii sviđaju mi se tvoje recenzije, napises sve sto je potrebno :D

    OdgovoriIzbriši
  38. Ajoj odakle da pocnem? :D Otkinula sam na mat senke jos u njenom videu krajem avgusta, zao mi je sto ih nema vise <3 A hajlajteriiiii divni ^_^ In loveee!!! Mana je sto nemam tridesetak dolara da investiram u to malo cudo :\ E sad, volim tvoje postove jer oplacem svaki :D Iskrena si do bola i to cenim :) Omiljeni? Sve recenzije paleta jer su detaljne, sa odlicnim swatch-evima, i jos boljim look-ovima koji prate celu pricu. Moram da pomenem jos jedan post na koji se uvek vracam :
    Fake, kopije, kineski proizvodi... ZAŠTO IH NE KUPOVATI! :) One je "priboden" u bookmark i sluzi da se prosledjuje svaki put kada neko spomene "originale" po niskoj ceni ili "naruci sa aliexpresa" Hvala na savrsenom postu!!! Pratim te svuda FB,GFC: Jovana Veljkov IG: jovanaveljkov :)
    I sretno svima ^_^

    OdgovoriIzbriši
  39. Prvo da kazem kako je paleta presavrsena, a izgled koji si postigla upotrebom ovih nijansi je prelep, slazem se da izgleda bas romanticno. Inace pratim Carli preko yt-a i zena je predivna i odlicno se sminka.
    Najvise volim da citam recenzija na tvom blogu jer znam da cu uvek dobiti sliku kako proizvod izgleda i kada se nanese na usnama (ako je karmin), ocima (senka) ili sta vec nebitno. Konkretno od poslednjih postova najvise mi se dopao onaj o Aurinim tecnim karminima i onaj sa Avon lakovima. Zahvaljujuci tom sam uspela i da odlucim koje 2 nijanse zelim i uzela Tender i Sinful Romance. :)
    Pratim te svuda.
    FB: Teodora Mladenovic
    Instagram: eyelinerqueen
    GFC: Teodora Mladenovic

    OdgovoriIzbriši
  40. Kako je divna! Svaka čast na recenziji! :D

    Ono što najviše volim je što se ti ženo toliko oduševljavaš šminci da to nije pametno. I ja sam ono bjutiholičar ali ti si neprevaziđena. Što sve to lijepo upakuješ i preneseš nama. :D

    Pratim te svuda:

    fb: Dragana Hrgić
    Instagram: gagani90
    GFC: preko ovog i onog profila za blog Pilot Ogledalce

    :D :*

    OdgovoriIzbriši
  41. Prelijepa paleta ��
    Najbolji postovi su mi o favoritima mjeseca..

    OdgovoriIzbriši
  42. Najdraži post mi je o najčešće korištenim proizvodima a na blogu najdraže mi je to sto si tako iskrena i realna sto se tiče svega i jako posvećena onome sto radiš 😀❤ a pratim te preko instagrama (edisa_i) i na fb naravno ☺

    OdgovoriIzbriši
  43. Pratim te na fb-u i GFC-u kao Zerina Muhović, na Instagramu zerina_m. Najdrazi postovi su mi o Essence Make me pretty kistovima kao i Rimmel Lasting finish puderu jer je i moj omiljeni :D

    OdgovoriIzbriši
  44. Paleta je savrsena <3 Tvoj make up takodje :-) Sto se tice postova najbolji su mi oni o avon lakovima,favoriti meseca i recenzija farmasi ruzeva! :-)
    Preko Gfc: Jovana Travar
    Fb: Jovana Spasic Travar
    Instagram: jovana.beba88

    OdgovoriIzbriši
  45. Mislim da kad bih osvojila ovu paletu, radovala bih se vise nego ti xD Ovo mi je do sad najdrazi post definitivno :D A volim tvoje postove s lookovima na ocima jer su predobri.
    Fb: Amina Licina
    Ig: licinaamina
    Gfc: Amina Licina

    OdgovoriIzbriši
  46. Volim da citam dislikes kao i favorite, ali najbolji post na tvom blogu je o kopijama sminke!
    to treba da stoji istaknuto na blogu, ne samo tvom, vec svakom! :)
    pratim te na fb (Marija Stojisavljevic)
    i instagram (frau_silovicka_)

    OdgovoriIzbriši
  47. Najviše mi se sviđa post o Farmasi ruževima, a željno iščekujem recenziju ljubičastog NYX Matte ruža (nadam se da je nisam slučajno propustila). :) Inače, najviše volim da čitam recenzije o dekorativi.
    Fb: Dsanka Savic
    IG: savicdaca
    GFC: Desanka Daca Savic

    OdgovoriIzbriši
  48. Divna paletica inace najviše volim da čitam postove o favoritima mjeseca i o potrošenim proizvodima.

    Pratim te preko fb pod imenom Čalija Adisa

    OdgovoriIzbriši
  49. Smekam ovu paletu od kad je izasla, predivna je. Najdrazim post mi je o Essence make me pretty LE kistova i opcenito o svi ruzevima. :* :*

    OdgovoriIzbriši
  50. Pratim te svuda :-)
    Fb- Emilija Novaković
    Inst.- emina_svastara,a gfc mi je na ovo ime.
    Pročitam post i ne zapamtim ime,volim lakove,ma uopšte šminku obožavam,ali mi je najupečatljiviji post gde si pisala o kineskim kopijama,to bi trebalo stalno promovisati jer devojke ne znaju da razlikuju,a mnoge misle ako poruče preko fb,ili inst.profila da se radi o originalu pogotovo kad ove što prodaju lupe cenu.
    Ni ja nisam expert,pa te orofile zaobilazim u širokom luku.
    Ala sam se raspisala,baš me je inspirisao post. :-D
    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  51. Karmen Gospodnetic23. listopada 2015. u 23:20

    Pratim te i na instagramu: karmengospodnetic

    Najdraži su mi tvoji new in postovi ili postovi o favoritima mjeseca. Uvijek volim vidjeti koji su novi proizvodi zanimljivi i sto se isplati kupiti.

    OdgovoriIzbriši
  52. FB- Marija Ilic, podeljeno na FB
    GFC- marie ilic
    instagram nemam
    Uglavnom citam sve

    OdgovoriIzbriši
  53. Jako volim čitati tvoje postove jer jedino kod tebe vidim tu radost i ogromnu ljubav prema nekom komadu šminke kada ga kupiš, kao dijete malo kada se obraduje igračkama :D
    Najdraži su mi postovi o ruževima i kada pričaš o proizvodima koji ti se ne dopadaju :)

    Instagram: the.makeup.journal :*

    OdgovoriIzbriši
  54. Volim čitati postove o favoritima mjeseca i recenzije proizvoda koji mi uvijek uštede vrijeme a naravno i novac kod kupnje. Najdraže su mi recenzije o Avon Modern Romance Collection lakovima za nokte i http://arkona-makeup.blogspot.ba/…/aura-matte-tecni-karmini…

    IN antea_sandra
    Fb Antea Antic

    OdgovoriIzbriši
  55. Pozdravv ^_^
    Inace obozavam šminku i o čemu god pišeš u blogu super mi je, jer iskreno informiraš čitatelje. Najviše volim postove o ruževima, a dosta su mi i korisni postovi za proizvode mjeseca ^_^

    Ps. Pratim s 2 insta profila @dorkkke i @dora_avon: )

    OdgovoriIzbriši
  56. Ovaj post je jako simpatican i sjajan. Osim sto sam odusevljena ovom paletom, zaista su sjajne boje i svidja mi se ovaj sjajn, tacno sam mogla da te zamislim koliko si srecna zbog nje. Takodje meni je drag tvoj post o kopijama jer cini mi se da je onda to pokrenulo i druge bloggerke da o tome pisu. Ljudi zaista moraju da znaju sta stavljaju na svoje lice
    Fb, GFC-Nevena Jovanovic
    Instagram@smehuljica88

    OdgovoriIzbriši
  57. Najviše me se dojmio post o kozmetici koju ne preporučaš, jer koliko mi se puta znalo dogoditi da nešto od kozmetike skupo platim i već idući dan zažalim što sam proizvod kupila. Inače jako volim i sklona sam pročitati recenzije i razne make-up tutoriale. Blog ti je za svaku pohvalu.
    FB/GFC: Magdica Duvnjak
    Instagram: @magdicaduvnjak

    OdgovoriIzbriši
  58. Najvise mi se svidjaju mesecni favoriti a ovu paletu zelim od kad sam je videla.

    OdgovoriIzbriši
  59. Mihaela Kolić fb
    khaleesi.m instagram

    OdgovoriIzbriši
  60. Ćao, Ena. :) Najviše mi se dopada to što si surovo iskrena i znaš da me zasmeješ. :D
    Ono što mi se najviše sviđa su sve recenzije, fail-ovi i look-ovi. ;)
    Pratim te na FB, ovde i na IG kao adri_petkovic :)

    OdgovoriIzbriši
  61. najvise mi se svidja favoriti mjeseca i recenzije o avonovim proizvodima,tek od nedavno sam postala njihov clan i kad me neko pita za misljenje nekog njihovog proizvoda prvo pogledam da li ste pisali recenziju o istom.Nagrada je predobra toliko nijansi zlatne boje.. Lejla Travnjak

    OdgovoriIzbriši
  62. Slučajno sam te našla zbog onog čuda sa fbl-om što je bilo, ali mi je drago da jesam :D Super su mi bili postovi o Essenceovoj kobrastoj maskari :D nisam bila sigurna da li da je uzmem, nađem post, pročitam, kupim i zaljubim se u nju :D i o kistovima isto ^^
    Pratim te na fbu kao Jasenka Hasanovic a i na insta kao lavenderpoop :D

    Ž!

    OdgovoriIzbriši
  63. Uhh paletica izgleda divno, drago mi je da ima jos osoba koje su imale ludu reakciju kao ja kada sam cula da ona izlazi. Ne svidja mi se to sto ima toliko sljastecih nijansi jer vise volim mat ali eto. Najvise volim favorite mjeseca i sve sto ima veze sa ocima ;)
    Sve je podijeljeno i lajkano preko mog profila
    https://m.facebook.com/

    OdgovoriIzbriši
  64. divni giveaway kao i uvek! Svidjaju mi se tvoji postovi jer uvek imas zanimljive teme i cesto pises o kozmetici sa kojom nisam imala prilike da se sretnem tako da uvek cujem nesto novo od tebe. Pratim te na fb Marina Suncica, Gfc Marina Makeup i verujem da sam te jos ponegde zapratila,al nema veze . Srdacan pozdrav od mene i samo nastavi da budes originalna

    OdgovoriIzbriši
  65. Najviše volim čitati favorite mjeseca, a trenutno mi je nadraži post o Farmasi matte ruževima jer sam došla u neku fazu opsjednutosti matte ruževima. :D Pratim te i na IG i GFC.

    OdgovoriIzbriši
  66. Paleta predivno izgleda ali stvarno je savrsena! Iskreno, ja bih uvek kupila neutralnu paletu, i imam ih dve tri , nego neku drugu. Uvek ti kazem da si savrsena i da ti je sminka uvek TOP! Fotografije su ti divne! Najvise me odusevljavaju postovi gde mogu videti tebe, tako da nastavi ovako i praticu te vecno! <3

    OdgovoriIzbriši
  67. Paleta je preeedivnaa...Najviše volim postove new in i recenzije...Blogovi nas spase bacanja novca :D
    Također, jako kvalitetno radiš svoj posao...i mislim da je u BiH jako teško biti dobar bloger u smislu da nemamo mnogo eventa i sl.
    FB: Zećo Enisa
    Instagram: ennabovary

    OdgovoriIzbriši
  68. paleta je wow :D a postovi koje najvise volim citati su svakako o paletama sjena i favoriti mjeseca :) :*

    OdgovoriIzbriši
  69. Fb, Instagram, Bloglovin: Maja Mesulić
    Paleta me ocarala otkad ju je Carli pokazala u videu :)
    Najdraze mi je vidjeti savrseno izvucen tus na slikama. :)

    OdgovoriIzbriši
  70. Svidja mi se sto tako opsirno recenziras na duhovit nacin pises. I iskreno ��

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pratim i na fb i na instagramu. 😄
      Najviše ni se sviđaju recenzije o ruževima, i to Rouge Dior Replenishing 423 Beige Western recenzija. 😍

      Izbriši
  71. FB: Nikolina Vukelić
    Pratim i dodatno na:
    GFC: Nikolina Vukelic
    Instagram: nikolina_84

    Izabrati jedan post je nemoguće, morala bi pročitati sve recenzije ikad napisane, a kao što se da naslutiti, obožavam čitati recenzije! :)

    OdgovoriIzbriši
  72. Svidja mi se tvoj pristup pisanju postova, najvise mi se svidjaju recenzije o ruzevima, posebno Aura matte tecnim karminima :)

    Facebook: Marija Gagovic
    Instagram: majurak_g
    GFC: Majurak

    OdgovoriIzbriši
  73. Ajme meni, kako je divnaaaaa!!! Razumem zasto je izazvala odusevljenje.
    Pratim te na toliko mreza da sam poput stokera. Preko GFC-a i FB-a pratim pod svojim imenom (Jelena Milosevic) a preko instagrama pod imenom PirateLela :)
    Sto se tice toga sta volim na tvom blogu, to je lako - tvoj humor! O cemu god da pises, uvek das licni pecat zbog kog se slatko nasmejem, Nemam omiljeni post, ali mogu da izdvojim recenziju Nyx Copenhagen ruza koja je bila od velike pomoci i meni i mojim drugaricama. Tenkju for det :-*

    OdgovoriIzbriši
  74. Svi su mi super postovi i jako zanimljivi, ali mi je posebno privukao pažnju post "Fail! Dislikes! Žali Bože potrošenih para proizvodi" Naslov je extra! :D
    Sad bar znam šta sigurno neću kupiti! ;)

    Facebook: Sanja Mitric
    GFC: Sanja Mitrić
    Bloglovin: Sanja Mitrić

    OdgovoriIzbriši
  75. Jako mi se dopao post sa rasprodajom od pre par dana, cipele su bile vrh vrhova i odlepila sam kada sam skontala da su sve 39 broj, a ja nosim 37 :O u crvene sam se zaljubila ODMAH a i crne Kitten su predobre! Ali taj broooooj :( a i post sa Avon Modern Romance Collection lakovima je bio odlican! A uopsteno sto se bloga tice, obozavam tvoj nacin pisanja koji je jako iskren i humoristican :)
    Fb Danijela Bekcic
    Gfc Danijela Bekčić

    OdgovoriIzbriši
  76. Na blogu mi se najvise svidjaju humoristicne opaske, u svakom postu, svaki put me nasmijes, kao i detaljan opis svega sto opisujes i recenziras, a najdrazi post mi je onaj o Essence kistovima iz kolekcije Make me pretty, inace volim sve postove o kistovima :) naravno pratim te odavno i na Instagramu :)

    OdgovoriIzbriši
  77. Najviše mi se sviđa post o Farmasi karminima,naime već odavno se kanim da naručim ali sam nekako bila skeptična.Poslije čitanja tvoje recenzije sam to konačno i uradila,jedva čekam da mi stigne.
    FB-Irma Tüfek
    Instagram- irma_tufek
    GFC- Irma Tufek
    https://www.facebook.com/irma.tufek/posts/1086769194667881?pnref=story

    OdgovoriIzbriši
  78. Podijelila na Facebook-u: Gordana Laco
    GFC: Gordana Laco
    IG: gogalaco

    OdgovoriIzbriši
  79. Huh paleta je preeelijepa! ��
    Podijeljeno i lajkano
    Instagram:josipa_v365
    Najdrazi su mi postovi o ruzevima. Jos kad su i mat nitko sretniji!��

    OdgovoriIzbriši
  80. Na blog sam naišla na ig i mnogooo mi se sviđa jer saznam super korisne stvari o proizvodima koji su nama dostupni i koje mogu kupiti kod nas, što nije čest slučaj sa ostalim blogovima, a i uvijek me nasmiješ svojim komentarima! Što se tiče najdražih postova, to bi definitivno bili favoriti i new in jer uvijek nađem nešto novo za sebe u svakom od njih haha, a i usudim se probati neke nove stvari koje vjerovatno ne bih da nije tvojih komentara!! :*
    Instagram: asjah.g

    OdgovoriIzbriši
  81. Draga Ena,

    Ja ti nemam šta puno pisati, ti si mi go to make-up guru, djevojka zna sve šta god da je pitam haha, uvijek se tebi prvoj obratim za savjet što se tiče kozmetike (i preparativne i dekorativne) i naručivanja stvari i šminkanja za maturu haha ^^.
    Najdraži post(ovi): LA splash recenzija, sve FAIL objave, njega za suhu kožu, ma sve!
    Želim i tebi sreću u nastavku blogovanja, a i sebi da dobijem paletu huehue *fingers crossed*

    p.s. pratim te i na instagramu ((luminousvictoria) od prvog dana, to znaš :'D

    Anesa. :**

    OdgovoriIzbriši
  82. Već i sama znaš koliko volim to što me stalno toliko nasmijavaš, volim čitati tvoje postove i volim što si tako luda :D
    Volim tvoju crtu tuša koja je najbolja crta na svijetu, volim tvoj osmijeh, tvoje nokte, ali tvoju kosu volim više kad je raspuštena :P
    Volim što slušaš Acu :P
    Ćao ćao zdravo <3

    OdgovoriIzbriši
  83. Pratim te preko GFC-a :)
    Volim tvoje detaljne i tako iskrene recenzije. Izdvajam onu o balzamu za usne od magarećeg mleka i malo noviju, o Avon lakovima za nokte u čaronim nijansma :)
    Pozz i srećno nam svima bilo :)

    OdgovoriIzbriši
  84. Preekrasnoo😀
    Najvise volim postove o ruzevima....😊
    Facebook: josipa vujičić
    Insagram :josipa_v365

    OdgovoriIzbriši
  85. Predivna paleta, obožavam Carli a paleta joj je mrak, ja jaaaako volim shimmer pa mi ne smeta toliko shimmeraa u paleti :-)
    Facebook: Andrea Šikić
    Instagram: andrea.sh277

    Ne znam što mi je njbolje na blogu, uglavnom svaki savjetodavni post, a to je obično koji su te proizvodi razočarali ili koji su top, tu nekako uvijek najbrže nađem nešto za sebe :)

    OdgovoriIzbriši
  86. Idem sada da follow na instagramu (nicolas_and_ua) , meni je svaki post super, a najvise volim kada ima dosta stiva za citanje , mada ovaj post mi je sada no.1

    OdgovoriIzbriši
  87. Gfc je Marina Cvetkovic, insta nemam pa nema pisanja 2x, ali eto, da kazem da najvise volim kad se dokopas ruzeva koji ti se mnogo svide pa to ushiceno docaras :-)

    OdgovoriIzbriši
  88. Pises opusteno,iskreno i tako slikovito da jednostavno moram da vjerujem u sve i pokusam i sama isprobati. Najbolji su mi "favoriti mjeseca"

    OdgovoriIzbriši
  89. Gfc Jelena Stanojevic, insta je serseei, a najvise volim recenzije karmina posto njih najvise koristim i svidja mi se post o FARMASI matte karminima. Facebook Jelena Stanojevic :)

    OdgovoriIzbriši
  90. Pratim te na fb :D Jelena Pribisic, nijanse su supeeer, taman da istaknu moje plave oci :D najvise mi se dopao post o Farmasi cosmetics BiH matte karminima za jesen 2015 :D

    OdgovoriIzbriši
  91. Pratim svuda ;) prekrasne su nijanse! :) Najdraži post mi je Avon today tomorrow always daydream, krasan parfem kojeg si mi otkrila, volim recenzije, osobito je super ona za Farmasi ruževe :D svaka cast na blogu i lijepim darovanjima . :D

    OdgovoriIzbriši
  92. Svi postovi su ti idealni.. citam i bas su extra.. zelim da i dalje tako uspevas.. :) ne znam sta bih posebno mogla da odvojim kad je sve super.. pratim te i na GFC i na instagram i na fejsu .. :) <3

    OdgovoriIzbriši
  93. Najvise mi se svidjaju favoriti i recenzije :)
    Fb: Ivana Miletic

    OdgovoriIzbriši
  94. Najvise volim nacin na koji pises, nije naporno za citanje i uspevas da me uveselis uvek. Od postova volim favorite i ne-favorite :D pratim na ig (my_beauty_notebook) i gfc-u (my beauty notebook)

    OdgovoriIzbriši
  95. fb : Suzana Šainović Kišiček
    najvise od svega volim citati favorite mjeseca.. Uvijek onda znam sta odabrati a sta ne prilikom kupnje ;)

    OdgovoriIzbriši
  96. FB: Jedna Jasna
    https://www.facebook.com/jasna0301/posts/446064108906484?pnref=story
    Predivna paleta! :O :)
    Instagram: jedna.jasna
    GFC: Jedna jasna
    Volim tvoj stil pisanja, odlične fotografije i savršene nokte! *.* Najdraži postovi su mi "Najčešće korišteni proizvodi i favoriti", a ako baš moram izdvojiti jedan, onda bi to bio ovaj: http://arkona-makeup.blogspot.ie/2015/02/fake-kopije-kineski-proizvodi-zasto-ih.html

    OdgovoriIzbriši
  97. Odlican blog, svidjaju mi se tvoji blogovi o cetkicama i tecnim uderima.
    paleta je odlicnaaaaa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na facebooku: Sanela Čimić
      Na instagramu: sancirefi

      Izbriši
  98. Napisala sam i na FB strani, ali i ovde cu, volim tvoje savete i preporuke za kupovinu.
    GFC i FB Helena Martincevic

    OdgovoriIzbriši
  99. Super su mi tvoji postovi o Aura tekućim mat ruževima jer ih mi tu u HR još nemamo pa svako malo škicam i slinim nad postovima blogerica iz regije. :D
    I sviđa mi se što recenziraš proizvode manje poznatih brendove tipa LA Splash.
    Btw imam Lip Couture u nijansi Innocent Vixen i super je, preživi i masniji obrok. ;)

    P.S Lajkano i shareano na FB i follow na GFC i IG :)

    OdgovoriIzbriši
  100. Pratim te na fb,na instagramu nazalost ne jer ga nemam.Najdrazi post mi je o essence kistovima i toliko mi je zao sto ih nisam uspjela nabavit sve i volim citati favorite mjeseca. A Carli jednostavno obozavam <3

    OdgovoriIzbriši
  101. Najzanimljiviji su mi postovi tipa: "Fail! Dislikes!" kao i "Najcesce koristeni proizvodi" kao i "Favoriti mjeseca"
    A nagrada je savrsenstvo!
    Pratim te i na instagramu i na fb.
    Poz
    pratim te i na fb i na instagramu

    OdgovoriIzbriši
  102. Kako je lepa paletica :)))
    Kao i uvek, obozavam sve tvoje makeup recenzije i lookove koje praviš, a post o Essence Make me Pretty četkicama mi je posebno bio koristan. :)
    Pratim svuda :D

    OdgovoriIzbriši
  103. Paleta je božanstvena! Pratim te odavno ,pa skoro od početka tvog bloganja. Volim čitati postove o sjenkama za oči ,ruževima. Jako mi se sviđa paleta i recenzija iste o kojoj si davno pisala paleta w7 in the nude ,loreal ruževima koji su mi favorit.Nekad davno pisala si o (ne) make up proizvodima , konkretno kako voliš srednjovjekovno doba , razne drvene kutijice izgledom baš iz tog vremena i naravno moje omiljene svijećnjake. :) Volim čitati o favoritima mjeseca , to volim kod mnogih blogerica čitati jer onda rezimiram neke proizvode koje želim kupiti , skupim od vas par pozitivne utiske o proizvodu i lakše se odlučim na kupovinu istog. :) O tvojim očima i obrvama :) netreba puno govoriti savršene su tako da i one sjene koje mi i nisu nešto privuku me totalno kad vidim kako tebi dobro stoje.Znači ako ti ,,zafali,, posao bacaj se odmah za modela koji će reklamirati tuševe za oči , sjenke za oči i obrve. :) Ozbiljno:) Eto pratim te kao Fb: Marijana Šimić ,GFC :Marijana Šimić ,Instagram: @marijanavp . Lp

    OdgovoriIzbriši
  104. Divna je. Pratimo sve postove, a pogotovo one o ruzevima i sjenkama. :)

    OdgovoriIzbriši
  105. Prelepa paleta od moje omiljene youtuberke. Generalno mi se kod tebe najvise dopada kvalitet i realnos fotki. Omiljeni post mi je o fake i kineskoj kozmetici, to je nesto sto je svima bitno. rouge addict

    OdgovoriIzbriši
  106. Divne boje,obozavam ih vjerovatno sto su nekako zemljane i jesenske a ja rodena u jesen msm da je to objasnjenje zasto uzivam u ovim bojama,necu reci da sam te tek pocela pratiti :D pratim te vec odavno i preko fb i preko instagrama i imam samo rijeci hvale za tvoje recenzije divneee su kao i ti sam koju god kozmetiku da naneses divno ti stoji ;)

    OdgovoriIzbriši
  107. Pozdrav Ena!
    Uf, naletih u zadnji čas na giveaway :)
    Moja oduševljenost ovim sjenilima traje otkada sam ih prvi puta vidjela na Carli! Pokušavala sam ju većinu dana kupiti i nisam uspjela. Čekala sam mail da me obavijeste kada će opet biti -on stock- i napokon ju dograbila, no cijena poštarine me jaaaako odbila tako da ju na kraju nisam uzela :(
    Sada mi je žao, i zato mi je ovaj giveaway velika nada da mi se želja ipak ostvari :D
    Ispunila sam sve navedeno,
    na FB sam Valentina Gyerek,
    IG: valentina_gyerek i
    GFC: Valentina G.

    E sad, što mi se najviše sviđa na blogu?
    Prvo mi se sviđa mi to što smo slične: vage u horoskopu, umjetnice u duši, zimogrozne, volimo estetiku i da sve lijepo izgleda (zaključila sam to po fotkama, sve je oku divno :) i obavezni goth štih u svemu: odjeći (korzeti u <3), šminki, dekoru, namještaju... Također volim duuuugu kosu, koju vidim da ti uspješno njeguješ!
    Što se tiče postova, najviše volim čitati o favoritima jer u jednom članku saznam puno informacija o više proizvoda, ne samo o jednom. A i sama činjenica da su se našli među favoritima znači puno!
    Fotke su ti odlične, svaka čast na uloženom trudu!
    Ono što preskačem su članci o parfemima jer sam osoba od njuha (hehehehe) i opisi mi ne mogu dočarati miris, niti koliko će biti trajan na koži pa se radije zadržavam na swatchevima lakova i kozmetici.
    Do nekog drugog puta, pozdrav i ugodan dan ;)

    OdgovoriIzbriši