30. 03. 2016.

Najbolje iz dm-a: BALEA MED ultra sensitive intensivcreme



Probala sam mnoštvo krema za osjetljivu i suhu kožu lica i poslije silnih testiranja uvijek se vratim provjereno najboljoj BALEA MED Ultra sensitive intensivcreme, koju možete pronaći samo u DM-ovima. Od Balea kremica sam probala sve iz ranga za suhu i osjetljivu kožu i baš ova krema je apsolutni must have preparativni proizvod! Nešto više o njoj i kako djeluje na moju kožu ću vam reći u ovom postu. :)


Balea MED Ultra sensitive intensivcreme koristim sigurno već neke tri godine i od kako je ona dio moje rutine ja na licu nemam nikakvih (i ne pamtim od kada) ekcema, zatezanja, neugodnog osjećaja suhoće, perutanja i svih onih neugodnih popratnih pojava suhe kože.



 Sastojci.


Krema dolazi zaštićena u kartonskoj ambalaži na kojoj su navedeni sastojci, koji su vrlo pohvalni. Količina od 50 ml je neki standard za kreme i mislim da joj je cijena oko 5-7 KM

Ova krema je nešto najudobnije na koži, ne leži na licu, već duboko hidrira, ne ostavlja masan trag. Idealna je kao podloga za puder, koji nalegne na lice kao san. Jedina mana može biti to ako imate izražene bore smijalice je to da će one uz ovu kremu sa puderom ostati izražene i naravno mana je to što nema SPF zašitini faktor.

Najčešće je koristim kao danjsku kremu i kao pripremu lica za šminku.




Kada bih bila primorana da izaberem samo jednu kemu za lice koju ću koristiti do kraja života to bi bila baš ova krema. Nebrojeno mnogo puta sam je preporučila SVIMA i mislila sam da sam ovu recenziju još ljetos objavila, ali je ostala u skicama. :D

Krema koja je po meni boja od AVENE Otimal Hidrance. Krema koja je prejeftina za svoj učinak! Nadam se da je DM neće nikada izbaciiti i zamijeniti novom, kao što oni imaju običaj da rade. Ako se to desi vjerovatno ću biti jedna od onih osoba koje pokreću online peticije! XD
 



Duboko hidrira, zacjeljuje ekceme, nije teška, nije masna, nije ljepljiva... idealna kombinacija sastojaka koja neće iziritirati suho lice. Neće izazvati bubuljice. Apsolutni Sveti gral među kremama. Najbolja krema za lice ikad za sve osobe koje pate od čestih alergija i imaju iziritirano lice.


Jeste li probale ovu kremu i kakva su vaša iskustva?


Do idućeg čitanja mi pišite komentare! :*

13 komentari:

  1. Uvijek sam imala zelju probati Baleine kremice a nisam. Proba sam dosta njihovih proizvoda koji su me odusevili i pri narednoj kupovini ova krema ce biti prva na spisku!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam probala onu totes meer valjda se tako piše i bila mi je ok, probaću i ovu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Odmah sutra idem kupiti, imam eczemu i lice mi je zadnjih mjesec dana prepresuho. Odličan post!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Probaj weleda kremu sa badememom za osjetljivu kozu...ima odlicne sastojke i jako je njezna

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam probala ovu kremu ali redovno koristim Balea proizvode jer su jako pristupacni a kvalitetni :D moja koza lica je mjesovita tako da nemam nekih problema sa perutanjem.. Redovno koristim nocnu kremu i serum tako da mi je lica sada u ok stanju :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Nice Inspirations

    FOLLOW my Blog!!! Maybe we can follow each other!!!
    www.rimanerenellamemoria.de

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisam probala ovu kremu zato što mi je koža kombinovana, ali volim Balea proizvode posebno njihove losione za telo jako lepo hidriraju :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Imamo otprilike isti tip koze lica tako da isprobavam :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Nisam probala ovu kremicu,koža mi je mješovita.Iskreno,niti jedna krema mi ne odgovara osim plave NIvee,vjerojatno jer se kožna navikla od malih nogu na nju!
    Volim Baleine tuširalice i peelinge,te losione!

    http://marijafashiondiary.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  10. Stvarno rijetko kupujem išta od Baleinih proizvoda, jer šta god da sam kupila ispostavilo se da je fejl. Il je to samo loša sreća?
    Nemam lično problema sa suhom kožom, no imam drugaricu kojoj ću svakako preporučiti ovu kremicu! xx

    OdgovoriIzbriši
  11. Nisam isprobala mada bih mogla, dosta je hvaljena :)

    OdgovoriIzbriši
  12. pa ta krema je protiv bora koliko ja znam...

    OdgovoriIzbriši