11. 05. 2016.

Golden Rose Essential Great Curl & Volume maskara- recenzija



Jedan od mnogobrojih Golden Rose noviteta je Essential Great Curl & Volume maskara za koju vam danas pišem recenziju. Golden Rose je napravio veliki iskorak naprijed i dosta više novca uložio na Golden Rose nove linije proizvoda, ukoliko niste znali prestali su sa proizvodnjom Classics kozmetike i sve svoje resurse su uložili u nove proizvode. Pošto sam ja totalni manijak za šminkom i kada neko kaže da je poradio na kvaliteti, a ta kvaliteta je i prije toga bila više nego dobra to ne može proći, a da ja to ne kupim. :D

09. 05. 2016.

Yves Saint Laurent Touche Eclat Radiant Touch 2 Luminous Ivory- recenzija


Mislim da ne postoji osoba na ovom svijetu koja nije čula za Touche Eclat, barem onako nekad u prolazu. Na mojoj listi želja je bio čitavu jednu malu vječnost. Razlog moje apsitinencije od ovog proizvoda su drastično različite recenzije, čim vidim drama negativnu recenziju ja se u sekundi ohladim od tog proizvoda. Pored mnogobrojnih negativnih recenzija o ovom proizvodu ja sam ga sve više željela!

07. 05. 2016.

Proizvod koji mi je promijenio život- MUR Awesome Metals ROSE GOLD!


Često mi se desi da se previše zaljubim u neki proizvod i onda ga koristim svaki dan i najradije se ne bih odvajala od njega 24/7. 
MAKEUP REVOLUTION LONDON je brend od kojeg bih sve osim karmina pokupovala. Pamtim dan kada su izbacili u prodaju AWSOME METALS FOIL FINISH (Rose Gold nijansa) i od tog dana ja sam balila za ovim proizvodom, nije skup, ali nikako nisam mogla da se odlučim šta sve od MUR da kupim, pa se moja prva kupovina s MUR odužila na nekoliko godina! Ko je vaga razumjet će ovu situaciju, naprosto mi je nemoguće odvagati pored onoliko prelijepih paleta sjena koja mi je neophodna, koju trebam, a bez koje ne mogu zamisliti život. Moju prvu narudžbu s MUR ste mogli vidjeti u ovom postu klik.