28. 12. 2015.

CHANEL Le Vernis nail colour 583 TABOO- recenzija


 Ja sam jedna od onih osoba kojoj kada poklonite high end komad šminke (ili kada samu sebe počastim sa istim) prvo pišnem u gaćice od sreće, pa se radujem neizmjerno... onda nastupi period divljenja dizajnu proizvoda, koji može potrajati od četrnaest do godinu dana i više... neki mi komadi šminke služe samo kao ukras, da to sam ja. Volim sve što je lijepo i ne zanimaju me tuđa mišljenja na temu "zašto se nekim proizvodima samo divim". 
:)

25. 12. 2015.

Farmasi šampon od žare- recenzija


Kada je njega kose u pitanju biram isključivo šampone bez silikona i ostale nepotrebne hemije, a posebno volim šampone sa ili od žare/koprive. Ne sjećam se kada sam tačno prestala koristiti šampone koji sadrže silikone, parbene, sulfate i boje u sebi... ali sjećam se tačno da se toga ne sjećam i to mi je dovoljan znak da najmanje deset godina praktikujem njegu kose isključivo s što je više moguće "prirodnim" šamponima.

18. 12. 2015.

Catrice lak za nokte + Essence Gel Top Coat


 Iako sam nikakav nail art umjetnik i vrh ludila od manikure mi je kada jedan nokat ukrasim sa šljokicama odlučila sam sa vama danas podijeliti manikuru koju imam na nokima ovih dana.

14. 12. 2015.

BLOGERMANIJA II U MAPAS MALL-u (MOSTAR)



Vjerovatno ste već čule kako su bjuti blogerice imale savršeno druženje u Mepas Mall-u opet! Da je Mepas Mall više nego odličan domaćin opet smo imale priliku uvjeriti se u to. Ovo je definitivno najprofesionalniji event ikad. Ispoštovane smo maxi i sa moje strane organizatori ovog eventa iz Mepas Malla imaju same pohvale! :) Nadam se da će nastaviti sa ovakvim eventima i da će ovo postati dobra tradicija.

07. 12. 2015.

Grupna recenzija AVON proizvoda


 Danas sam spremila gupnu recenziju AVON proizvoda. Nadam se da post neće biti predugačak i da ćete dobiti odgovore na sva pitanja koja imate u vezi ovih proizvoda. :)
Na grupnu recenziju sam se odlučila iz razloga što kasnim sa recenzijama, pa da vas ne bih spamala u danu s dvije recenzije bolje mi je sve u jednom postu odmah objaviti.

06. 12. 2015.

Bôcassy hidratantni serum i djelovanje na suhu i osjetljivu kožu




Da ste me prije pola godine pitale da li postoji univerzalni proizvod za lice, koji će odgovarati svim tipovima kože moj odgovor bi  bio jednostavan: "Ne postoji." Sada kada sam probala Bôcassy hidratantni serum  za sve tipove kože promijenila sam svoj stav i odgovorno tvrdim da je ovo najfenomenalniji i najuniverzalniji proizvod ikad, koji će hidrirati apsolutno svaki tip kože!

03. 12. 2015.

MAC Extended Play Gigablack maskara- recenzija


Trenutno testiram šest različitih maskara i baš ova je na mene ostavila poseban dojam! Mislim da je većina vas upratila to kako sam na nagradnoj igri od Svijet Kozmetike na Facebook-u osvojila MAC Extended Play Gigablack maskaru i još jednom joj hvala od sveg srca! Pisala sam i pisat ću kako na području BiH samo kod Svijet Kozmetike možete pronaći 100% originalnu HE kozmetiku.